Scroll

Over BKV

Lees meer

De kracht van
het samenspel

Neem contact op

BKV bestaat al sinds 1965. Legde Chris Deij de basis voor het kraanverhuurbedrijf, zijn vier zoons hebben het uitgebouwd tot wat het nu is. De afgelopen tien jaar hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in het hijsen van windturbines. Dat maakt zeker de helft van ons werk uit.

Juist in de windenergie blijkt onze manier van werken in een behoefte te voorzien. We zijn groot genoeg om stabiliteit en professionaliteit te bieden, en klein genoeg om flexibel en ondernemend projecten te realiseren.

Dat sommige klanten al decennialang met ons samenwerken, zit ‘m niet in onze mensen alleen. Of in onze kranen. Het zit ‘m niet alleen in onze vakkennis of ervaring, in onze klanten of hun speciale uitdagingen. Het zit ‘m in de manier waarop ál die dingen samenkomen.

BKV in cijfers

55

medewerkers

We hebben een compleet team. Van engineers tot machinisten. Van sitemanagers tot veiligheidskundigen.

185

meter turbinehoogte

De capaciteit van ons kranenpark groeit mee met de marktvraag. Grotere windturbines? Grotere kranen.

800

ton hijscapaciteit

We beschikken over veertig eigen kranen. Modern materieel, dat voldoet aan hoge emissie-eisen. We zijn op elke klus berekend.

Werkgebied

BKV is de naam. Drie letters die oorspronkelijk staan voor Barneveldse Kraanverhuur. En al is dat inderdaad de plaats waar we al meer dan 55 jaar gevestigd zijn, ons werkgebied is aanzienlijk groter.

Afstand is voor ons geen beperking. We realiseren projecten in West-Europa, met name in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Ierland. Opdrachtgevers betrekken onze specialisten graag bij hun projecten ver over de landsgrenzen. Dat maakt ons tot een partner voor internationale spelers bij uitstek.

Onze werkwijze

Ontdek onze
diensten

De windenergiesector is volop in beweging.
De vraag naar windturbines stijgt.
Voortdurend worden grote en kleine parken
gerealiseerd, vervangen of verplaatst.
Wij zijn erbij.

Nieuwbouw

Met zorg en aandacht bereiden we nieuwbouwprojecten voor. Samen met u en andere partijen. Als onze kranen eenmaal arriveren, duurt het niet lang meer of de eerste kW’s worden opgewekt.

Service

Van gepland onderhoud tot ad hoc oplossing van incidenten. Wij staan klaar om met onze kranen onderdelen op of ván hun plek te hijsen. Met weinig ruimte om te manoeuvreren, en dus uiterst voorzichtig.

Demontage

Het efficiënt demonteren van windturbines is een vak apart. Het vereist de combinatie van snelheid en zorgvuldigheid. Zeker wanneer de windturbines een tweede leven tegemoet gaan.

Vestas
Vensys
Siemens
enercon

Ons
kranenpark

Wat past bij uw project?
 • Liebherr LR1700-1.0

  700 ton

 • Liebherr LR1600/2

  600 ton

 • Liebherr LR1600/2

  600 ton

 • Demag TC2800-2

  600 ton

 • Liebherr LG1750

  750 ton

 • Liebherr LTM1750-9.1

  800 ton

Certificaten

Onze organisatie en medewerkers beschikken over de nodige competenties. Het is waar: we hebben de vereiste certificaten. U ziet ze hiernaast. Ze bewijzen onze kwaliteiten. Maar we hebben meer in huis dan deze papiertjes doen vermoeden. De kwaliteit die wij als familiebedrijf leveren, is verankerd in ons DNA. Het is de drive om gedegen werk te leveren. En wanneer je dat als team doet, moet ieder goed zijn in zijn eigen rol. Niet om onze prijzenkast te vullen, maar omdat het bijdraagt aan bestaansrecht op de lange termijnvisie. Daar is geen certificaat voor. Of u zou ons 55-jarig bestaan zo op moeten vatten.

Heeft u een project?
Check onze beschikbaarheid